Op De Nationale MOTORBEURS in Ôs-Hertogenbosch De opening van de Nationale MOTORbeurs op vrijdag 11 februari aanstaande in Den Bosch wordt gezien als het offici‘le startsein voor het motorseizoen 2005. Tot en met zondag 13 februari zullen dan ook vele duizenden motorliefhebbers massaal naar de Brabanthallen trekken, waar ze kunnen genieten van maar liefst 22.000 m2 beursoppervlakte met alles wat er op motorgebied te koop en te zien is. Het laatste nieuws van de Nationale MOTORbeurs is de aanwezigheid van Nederlandse beste Dakar-specialist op twee wielen, Frans Verhoeven, die met zijn door de woestrijnrit ÔgetekendeÕ Yamaha van de partij is.

Verder groeit de recordpoging voor het realiseren van de langste zijspanstoet ooit steeds verder en hebben de jubilerende 75e TT van Assen en het 30-jaar bestaande MJK-leathers tal van acties in petto voor de bezoekers. Frans Verhoeven ontpopte zich in dit jaar als beste Nederlandse Dakar-specialist door vriend en vijand te verbazen met zijn 16e plaats na 16 loodzware proeven. Frans kan 2 dagen voor de opening van de beurs zijn machine uit Parijs ophalen, waarna de Yamaha te zien zal zijn op het podium. Vanzelfsprekend zal Frans daar zelf ook tal van interviews afgeven.

GRATIS Jaarprogramma van 75e TT ASSEN
Het dit jaar jubilerende TT Circuit Assen heeft voor alle bezoekers van de Nationale MOTORbeurs een verrassing in petto. Op de TT-stand 2D02 in de Baronie hal kan iedere motorliefhebber GRATIS het TT Circuit Assen Jaarprogramma magazine 2005 ophalen. In het 52 pagina’s tellende full color magazine wordt vanzelfsprekend aandacht besteedt aan de 75e jarige historie van de TT van Assen, staan interviews met Valentino Rossi, Christijan Albers en Ho-Pin Tung en worden de ins and outs beschreven van alle evenementen die dit jaar op de TT baan plaatsvinden.

MJK Leathers 30 jaar! 1975-2005
Een andere jubilaris is MJK Leathers uit Oudenbosch, die dit jaar hun 30 jarig bestaan vieren met tal van beursacties en aanbiedingen. MJK Leathers heeft het grootste maatassortiment in motorkleding. Waar anders vind je een lederen motorpak in de herenmaten 44 t/m 64 en damesmaten 34 t/m 54. Of cordura all-weather kleding t/m maat 7XL. Als dat allemaal nog niet genoeg is, kan alles ook nog op maat gemaakt worden in het eigen atelier van MJK.

Trial- en VRO-demoÕs, motorveiling, quad- en minibike baan
Bezoekers kunnen niet alleen kijken naar al het moois op motorgebied, maar kunnen ook daadwerkelijk plaatsnemen op de motoren, zit- en stuureigenschappen testen en zelfs direct tot aankoop overgaan. Een ander aspect dat De Nationale MOTORbeurs zo aantrekkelijk maakt zijn de enorme stuntaanbiedingen. De Nationale MOTORbeurs biedt u niet alleen een volledig overzicht binnen de motorbranche maar ook tal van extra’s. Zo zullen diverse KNMV motorsporters hun nieuwe team presenteren op de beurs en zal het Oerlemans Trial Demo Team u trakteren op trialdemonstraties. Op de parkeerplaats wordt een minibikes baan aangelegd die een demo zullen geven. Naast het minibike terrein zullen KNMV VRO demonstraties met Honda motoren met ABS worden gehouden. De instructeurs van de Voortgezette Rij Opleiding van de motorbond laten op de HondaÕs de fijnste kneepjes van voertuigbeheersing zien, die voor iedere motorrijder te leren zijn.

Primeurs, recordpoging en korting
Er zijn op de gezellige koopjesbeurs ook primeurs op motormodellen gebied van Benelli (TNT CafŽRacer en TNT Sport) en Affetto Ducati (de Vyrus) te bewonderen. Voor zaterdag 12 februari staat de recordpoging voor de langste zijspanstoet ooit (ten bate van Jantje Beton) op het programma. Verder biedt de beursorganisatie voor de internetsurfers een mogelijkheid van 2 euro KORTING op de entreeprijs van Û 10,-, door het simpel uitprinten van de kortingsbon vanaf de website.

In totaal stellen mŽŽr dan 185 exposanten hun laatste nieuws tentoon op de Nationale MOTORbeurs in de Bossche Brabanthallen, waar motorrijdend Nederland en Belgi‘ kunnen genieten van maar liefst 22.000 m2 beursoppervlakte met alles wat er op motorgebied te koop en te zien is.

Route en openingstijden
De 3 dagen durende Nationale Motorbeurs in de Brabanthallen aan de Diezekade 2, 5222 AK in Õs-Hertogenbosch is op vrijdag 11 februari geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 12 en zondag 13 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Routebeschrijvingen en alle informatie staat uitgebreid beschreven op de website www.nationalemotorbeurs.nl, waar ook de kortingsbonnen te downloaden zijn.