Damen Motorkleding uit Breda gaat samenwerken met ‘Premium Motors’ in Apeldoorn om confectie motorkleding en maatwerk motorkleding aan motorrijders aan te bieden. Geografisch is dit voor Damen een geweldige plek in het land om hun producten te kunnen presenteren.

Sinds 1964 specialiseert Damen zich onder andere in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Deze visie en werkwijze draagt Premium Motors ook uit. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de op maat gemaakte zadels die zij aanbieden van het merk ‘BAGSTER’. Iedere klant is uniek en daardoor is een persoonlijke aanpak bij Premium vanzelfsprekend.

Zoals de naam ‘Premium’ aangeeft staat kwaliteit voorop. Het concept van Premium is een optelsom van ‘best practices’ en Damen Motorkleding mag dit op het gebied van motorkleding complementeren.

Premium motors bestaat sinds 2011, maar er is meer dan 30 jaar ervaring in huis door Carol Mulder die het bedrijf oprichtte. Er zijn standaard ruim 150 occasions op voorraad op een oppervlakte van in totaal 1600 m2.

Welke Damen producten zijn er te koop?

  • Jassen: Delano 2, Olympus Dynatec, Olympus Cordura en Titano.
  • Broeken: Delano, Titano en Four Seasons.
  • Handschoenen: Expedition, Retro en de Urban Summer.

De heropening van de showroom is op 2 en 3 Maart aan de Steenbokstraat 27, 7324 AZ in Apeldoorn.

Mis dit grote feest niet en u bent van harte uitgenodigd in Apeldoorn!

Meer info:
Premium Motors:  www.premiummotors.nl
Damen motorkleding: www.damenmotorkleding.nl

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App