Danny van der Sluis zal in het weekend van 6 t/m 8 september van start gaan in de IDM Superbike klasse op het TT Circuit Assen. Tijdens het internationale evenement zal de coureur uit Staphorst uitkomen op zijn Honda CBR1000RR Fireblade SP2 van Start Racing.

Een mooie kans voor Danny van der Sluis om zich te meten met dit sterke veld. Van der Sluis is bezig aan zijn tweede seizoen in de ONK SuperCup 1000 categorie en vecht momenteel volop voor de titel.

In het weekend van 6 t/m 8 september komt het Duitse IDM-kampioenschap naar Assen. Dit evenement is een mooie kans voor de Start Racing coureur om zich laten zien in deze sterke internationale competitie met rijders uit heel Europa. De 22-jarige coureur heeft een wildcard aangevraagd en deze is onlangs goedgekeurd, waardoor hij met zijn vertrouwde nummer 10 te zien zal zijn in de bekende IDM Superbike klasse.

Danny van der Sluis #10: ‘Ik ben super blij dat ik dit nieuws bekend mag maken. Ik heb er ontzettend veel zin in om mij te meten met dit sterke veld. Het is moeilijk om in te schatten waar ik sta, want ik heb nog niet eerder in deze klasse gereden. Ik weet wel dat het niveau erg hoog ligt, maar ik hoop toch op mijn thuiscircuit voor een top-tien klassering te kunnen gaan. Ik verwacht heel veel te leren in het raceweekend en ik hoop mijn visitekaartje te kunnen afgeven met twee sterke races!’

Zondag 8 september zullen er twee IDM Superbike races op het TT Circuit Assen verreden worden.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App