De mooiste motorreizen boek je bij Motoerit

884
motoerit

Ga in 2022 op reis met Motoerit dé motorreispecialist voor Europa. Als je bij Motoerit boekt, ga je op reis met de échte motorreisspecialist voor Europa. Niet voor niets is Motoerit al sinds 1994 dagelijks bezig met het organiseren van de mooiste motorreizen.

Nieuw bij Motoerit: de Alpen!
Het aanbod van motorreizen is voor 2022 weer uitgebreid. Zo maak je nu met Motoerit een waanzinnige motorvakantie door het hart van de Alpen! (link). Vanuit het Oostenrijkse plaatsje Nauders verken je de mooiste bergpassen in zowel Oostenrijk, Italië als Zwitserland.

Online-presentaties Motoerit motorreizen 2022
Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende motorreis? Meld je dan aan voor de online-presentaties over de mooiste motorreizen naar Schotland, Noorwegen en de Alpen. De Motoerit reisspecialisten vertellen je alles over deze prachtige bestemmingen en over de motorreizen die je daar kan maken. Tijdens de presentatie kan je ook al je vragen stellen via de chat. De datum en tijd is als volgt:

17 februari 2022. Tijd: 19:30-20:30 uur

Meld je snel gratis aan via https://www.motoerit.nl/evenementen

Motoerit informatiedag
Op 05 maart 2022 organiseert Motoerit een informatiedag bij Arie Molenaars Motors in IJsselstein. Het team van Motoerit staat voor jullie klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je alles te vertellen over hun reizen. Noteer het in je agenda!
Datum: 05 maart 2022
Tijd: 10:00-16.00 uur
Locatie: Arie Molenaar Motors in IJsselstein.
Voor meer informatie zie de Motoerit website

De Motoerit motorreizen zijn geschikt voor iedereen. Alleen reizend, met vrienden of een kleine motorclub, het kan allemaal. Laat je inspireren op de website of bekijk de brochure online.

 

 

 

Vragen? Bel Motoerit.nl
+31 (0)20 – 462 10 20
Maandag: 10:00 tot 17:30 u.
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:30 u.
Website: Motoerit.nl

Volg Motoerit ook op Facebook  en Instagram voor meer inspiratie!Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter