De Vleeschauwer en Siebdrath blijven bij RT Motorsports by SKM – Kawasaki

248
de-vleeschauwer
De Vleeschauwer (45) en Siebdrath (94) in de RT Motorsports by SKM – Kawasaki - IDM Assen 2020 | foto© Damon Teerink

Na een veelbelovend seizoen 2020, waarin Luca de Vleeschauwer als Marvin Siebdrath beiden races wist te winnen in het IDM Supersport 300, is RT Motorsports by SKM – Kawasaki trots om aan te kunnen kondigen dat beide rijders ook in 2021 uit zullen komen voor het Nederlands-Duitse team.

Het doel voor 2021 is even eenvoudig als uitdagend, want beiden willen gaan voor meer overwinningen met uiteindelijk als grote doel het 2021 IDM Supersport 300-kampioenschap.

Siebdrath eindigde afgelopen jaar knap als vijfde met 85 punten, terwijl De Vleeschauwer achtste werd met 76 punten. Toen het laatste raceweekend van 2020 startte, op Hockenheim, was De Vleeschauwer zelfs nog in strijd voor het kampioenschap.

Rob Vennegoor – RT Motorsports by SKM – Kawasaki-teammanager: ‘We zijn blij en trots aan te kunnen kondigen dat Luca en Marvin ook volgend jaar voor ons rijden. Ze hebben het fantastisch gedaan in 2020 en veel geleerd en daarom is het kampioenschap in 2021 het doel waar we naar toe willen werken. Ze weten hoe te winnen en dat geeft ons veel vertrouwen voor komend seizoen.’

Afgelopen week maakte RT Motorsports by SKM – Kawasaki als bekend dat de Australische Sharni Pinfold ook voor het IDM Supersport 300-team gaat rijden terwijl Dino Iozzo voor RT Motorsports by SKM – Kawasaki gaat uitkomen in het 2021 IDM Supersport 600-kampioenschap.

Het eerste IDM-raceweekeinde van 2021 vindt plaats van 30 april tot en met 2 mei op de Duitse Lausitzring.

 

Handige links IDM Hockenheim 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App