Met de komst van de nieuwe BMW S 1000 RR introduceert BMW Motorrad een compleet nieuwe lijn M Performance onderdelen en M opties. Het gaat om ultra sportieve componenten, die met look en feel een knipoog maken naar de raceversie van de BMW S 1000 RR.

De BMW S 1000 RR racer debuteert dit jaar in het FIM World Superbike kampioenschap. Deze machine is ontwikkeld door BMW Motorrad Motorsport in nauwe samenwerking met Shaun Muir Racing.

BMW Motorrad volgt hiermee de succesvolle filosofie van de meest krachtige letter ter wereld: M. BMW M is synoniem voor succes en uitstekende prestaties. Het gaat om opties en accessoires voor rijders die kiezen voor prestaties, exclusiviteit en individualiteit.

Het M Pakket voor de nieuwe BMW S 1000 RR bevat de volgende opties:

  • Motorsport kleurenschema
  • M carbon wielen
  • M lichtgewicht accu
  • M rijwielgedeelte Kit met instelbare zithoogte en verstelbaar scharnierpunt van de swingarm
  • M buddyseat Sport
  • Rijmodi Pro

De bekende coureurs Tom Sykes (WSBK kampioen 2013) en Markus Reiterberger (STK1000 kampioen 2018) doen dit jaar voor BMW Motorrad Motorsport mee aan het FIM Superbike World Championship. Door de samenwerking met Shaun Muir Racing breidt BMW Motorrad zijn race-activiteiten flink uit. Daarnaast zet BMW Motorrad zijn succesvolle klantenprogramma in diverse nationale en internationale raceklasses voort.

De samenwerking binnen BMW Group Motorsport versterkt de synergie tussen het racen met auto’s en motorfietsen, zowel commercieel als logistiek.

Meer informatie over de BMW S 1000 RR, zie www.bmw-motorrad.nl/s1000rr

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App