Scott Deroue heeft op zondagmiddag de tweede Dutch Supersport 300 race gewonnen op het TT Circuit Assen. De race stond als laatste op het programma en het was Scott Deroue die won voor Koen Meuffels en Glenn van Straalen.

Na een spectaculaire racedag op het TT Circuit Assen stond de Dutch Supersport 300 race als laatste op het programma van de Motul TT Assen. De jonge Nederlandse coureurs waren de laatsten na de Moto3, Moto2, MotoGP klassen en de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

Het was Scott Deroue die deze race wist te winnen nadat hij de eerste race als derde eindigde. Koen Meuffels kwam als tweede over de finishlijn met Glenn van Straalen kort achter zich waardoor het de drie vaste deelnemers in het World Supersport 300 kampioenschap waren die naar het podium mochten.

Dion Otten eindigde als vierde met Victor Steeman en Dennis Koopman achter zich. De zevende plaats werd behaald door Tony Beinlich voor Milan Merckelbagh en Kevin Mijwaart. Jeffrey Buis uit Steenwijk maakte de top tien compleet.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Verkeersplan
Plattegrond TT Circuit
Fotoverslag – sfeer
Fotoverslag Ten Kate TT Riders Event
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – vrijdag
Fotoverslag – zaterdag
Fotoverslag – zondag