Afgelopen weekend was Dion Otten voor een tweedaagse test op het circuit van Hockenheim. Een belangrijke test, want eind september vinden op deze Duitse baan de laatste twee wedstrijden van het IDM-kampioenschap plaats.

Hockenheim ligt Dion goed, het is een technisch circuit. Hij bewaart er goede herinneringen aan, in 2018 won hij er beide wedstrijden van de IDM Supersport 300 klasse.

Onder prima omstandigheden reed Dion beide dagen vijf sessies van twintig minuten en kon zo ruim honderd ronden afleggen. Zaterdag ondervond hij nog wat problemen met de voorkant van de Pearle Gebben Yamaha R6, maar die waren snel opgelost. Er werd helaas niet gereden op de IDM versie van het circuit, maar op de layout zoals die door de Formule 1 wordt gebruikt. Daarom was het lastig tijden te vergelijken, maar de snelheid zat er goed in en de samenwerking met het team is uitstekend. Dion hield goed stand tussen de gevestigde orde van het IDM. Positieve geluiden dus, op naar de volgende test! Die is op het TT Circuit Assen, waar in het weekend van 14-16 augustus het IDM seizoen van 2020 haar ouverture zal beleven.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App