Tom Waes bezocht afgelopen seizoen de bekende Isle of Man TT races. De Belgische acteur, televisieregisseur en presentator maakte er een schitterende documentaire welke zondag 23 december uitgezonden wordt via het Belgische VRT één.

Elke motorsportfreak kent de jaarlijkse TT races op het eiland Man. Het is de gevaarlijkste motorrace ter wereld die gehouden wordt op een stratencircuit van iets meer dan 60 km. De motorhelden scheuren met waanzinnige snelheden langs stenen muurtjes, heggen, gebouwen en heuvels om deze legendarische wedstrijd op hun naam te schrijven. Tom Waes trok dit jaar voor zijn tv-programma Reizen Waes door Europa en bracht een bezoek aan het beruchte eiland dat tussen Ierland, Engeland en Schotland ligt.

Dat Tom Waes graag het gevaar opzoekt wisten we al en daarom kon het niet uitblijven dat hij ooit op de beroemde TT-races van Man zou verzeild raken. Zondag 23 december 2018 komt de Belgische VRT op één met de aflevering die dit jaar werd opgenomen tijdens de TT races.

Reizen Waes Europa en de aflevering over de Isle of Man TT is zondag 23 december om 20:30 uur te zien op het Belgische VRT één!


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App