Dominique Aegerter ook in Oostenrijk teamgenoot van Bo Bendsneyder

12
dominique-aegerter
Dominique Aegerter - Brno | foto© NTS RW Racing GP

Dominique Aegerter zal ook de twee komende Grand Prix weekenden op de Red Bull Ring uitkomen voor het Nederlandse NTS RW Racing GP. De Zwitser neemt net als in Brno opnieuw de plaats in van landgenoot Jesko Raffin die nog steeds onvoldoende fit is om weer op de motor te kunnen stappen.

Het is nog steeds niet duidelijk wat Jesko Raffin onder de leden heeft, wel duidelijk is dat de Zwitser de komende twee Grand Prix weekenden op de Oostenrijkse Red Bull Ring nog niet weer in actie zal komen.

Net als afgelopen weekend heeft het Nederlandse NTS RW Racing GP opnieuw de Zwitser Dominique Aegerter bereidt gevonden om als vervanger op te treden en samen met Bo Bendsneyder de twee komende Grand Prix weekenden in Oostenrijk kleuren van het enige Nederlandse Grand Prix Team te vertegenwoordigen.

Jarno Janssen, NTS RW Racing GP-teammanager: “Het is nog altijd niet duidelijk wat Jesko precies mankeert. Het gaat wel al iets beter, maar nog steeds is hij na een inspanning heel erg snel moe. Niemand heeft er baat bij dat hij in die omstandigheden gaat rijden. Wij niet, maar hij zelf al helemaal niet. Natuurlijk is het bijzonder vervelend, vooral voor Jesko zelf. Hij wil heel graag, maar beseft ook dat het niet verstandig is en dat hij nu beter de tijd kan nemen om te herstellen. We zijn blij dat Domi opnieuw in kan vallen, hij neemt veel ervaring mee. Hij kan ons veel input geven, waar ook Bo Bendsneyder van kan profiteren.”

De verwachting is dat Raffin er vanaf de Grand Prix op het Misano World Circuit Marco Simoncelli weer bij zal zijn. Tot die tijd, dus in elk geval de twee races in Oostenrijk, komend en volgend weekend, blijft Aegerter zijn landgenoot vervangen en als teamgenoot optreden van Bendsneyder.

 

Handige links myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App