Dorren Loureiro stopt ermee, Dirk Geiger als vervanger in Portimão

2614
dorren-loureiro
Dorren Loureiro | foto© Randy van Maasdijk

Dorren Loureiro heeft besloten om per direct te stoppen als coureur in het FIM Supersport 300 World Championship. De 22-jarige coureur uit Johannesburg kwam tot zijn besluit na een dramatisch verlopen wedstrijdweekend in Jerez. De Duitser Dirk Geiger neemt voor de finaleronde van het seizoen in Portimão de plaats binnen het Fusport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki Team over van de Zuid-Afrikaan.

Dorren Loureiro stopt per direct als coureur in het FIM Supersport 300 World Championship. Dit nieuws heeft de 22-jarige Zuid-Afrikaan zijn Nederlands & Duitse Fusport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki Team laten weten na afloop van een voor eenieder zwaar, moeilijk en dramatisch verlopen WorldSBK weekend in het Spaanse Jerez de la Frontera.

Loureiro heeft zijn besluit tot in detail uitgelegd aan zijn team, die vervolgens het besluit heeft gerespecteerd en het contract in goed onderling overleg vroegtijdig heeft beëindigd.

Dirk Geiger
Tijdens het laatste race weekend van het seizoen, komend weekend in Portimão, zal voormalig Moto3 Grand Prix – en huidig IDM Supersport 300 coureur Dirk Geiger de plaats van Lourero overnemen binnen het Fusport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki Team.

Geiger kan terugkijken op een succesvol 2021 IDM seizoen waar hij maar liefst vier keer een overwinning wist te scoren. Nu het IDM-seizoen het afgelopen weekend in Hockenheim werd afgesloten krijgt Geigner komend weekend te kans om zijn potentieel te tonen op WK-niveau.Handige links Motul Spanish Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagRacesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter