Andrea Dovizioso heeft zondagmiddag de MotoGP race van de myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich op zijn naam geschreven. De Ducati Team coureur was in een door een horror crash en rode vlag onderbroken race het snelst voor Joan Mir en Jack Miller.

De vierde MotoGP race van het seizoen op de Oostenrijkse Red Bull Ring is zondagmiddag gewonnen door Ducati coureur Andrea Dovizioso. In een race, die ontsierd werd door een horror crash waarbij Johann Zarco en Franco Morbidelli betrokken waren en Valentino Rossi en Maverick Viñales beiden een dozijn engeltjes op hun schouders hadden en ontsnapten aan ernstig letsel, was het uiteindelijk de Ducati Team coureur die aan het langste eind trok en als eerste de finish passeerde voor Joan Mir en Jack Miller.

De vierde plaats werd een prooi voor de winnaar van de vorige race in Brno, Brad Binder,  gevolgd door Rossi, Takaaki Nakagami, Danilo Petrucci en de na de herstart vanuit het achterveld gestarte Fabio Quartararo.

Iker Lecuona en Viñales sloten in deze bizarre en herstarte race de top tien.

Racesport.nl Liveblog
Meer details en een uitgebreider verslag van de races van deze dag zijn te vinden in de nieuwe Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag

 

Handige links myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App