De organisatoren van de Ducati Club Race hebben zich over de teleurstelling van het niet doorgaan van de 2020-editie gezet en zijn vol enthousiasme begonnen aan de voorbereiding van het raceweekend in 2021. Dat zal zoals gebruikelijk worden gehouden in het laatste weekend van mei, te weten van 28-30 mei. Plaats van handeling is wederom het TT Circuit Assen.

Over hoe het programma er zal uitzien valt op dit moment nog geen zinnig woord te zeggen, omdat het nog volstrekt onduidelijk is wat de mogelijkheden voor evenementen rond die tijd zullen zijn. Ducati Club Nederland neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en past het programma aan aan de dan geldende maatregelen.

Er wordt voorlopig gewerkt met meerdere scenario’s om op elke situatie voorbereid te zijn. Wordt het een evenement uitsluitend voor de deelnemers, een evenement met publiek en een beperkt paddock-gebeuren of een evenement met publiek met een uitgebreid paddock-gebeuren zoals dat in het verleden ook altijd het geval was? De tijd zal het leren.

Met of zonder publiek, het raceprogramma zal zeker weer spectaculair zijn met een groot aantal klassen, waarbij de Ducati-klassen uiteraard de boventoon zullen voeren. Maar net als altijd zal er ook startgelegenheid zijn voor andere klassen.

Zodra er wat meer bekend is over de programmering van de komende Ducati Club Race zal de organisatie dat communiceren.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App