Ducati Team Press Officer Luca Semprini plotseling overleden

76
Luca-Semprini
Luca Semprini | foto© Ducati Corse

De MotoGP paddock in Brno werd donderdagochtend opgeschrikt door het vreselijke nieuws dat Luca Semprini in de nacht van woensdag op donderdag plotseling en geheel onverwachts is overleden. De Ducati Team Press Officer overleed in zijn slaap en werd slechts 35 jaar.

Luca Semprini arriveerde woensdag overdag samen met zijn Ducati collega’s in Brno voor de dit weekend te verrijden Monster Energy Grand Prix České republiky.

Donderdagochtend werd bekend dat de 35-jarige Ducati perschef niet meer onder ons is en in de nacht van woensdag op donderdag in zijn hotelkamer in Brno, waar hij samen met de rest van de Ducati Team crew verbleef, is overleden.

Ducati heeft uit respect alle media activiteiten voor donderdag in Brno afgezegd. Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci zullen donderdag niet beschikbaar zijn voor de media en zullen derhalve ook afwezig zijn tijdens de pré-event persconferentie die donderdagmiddag om 17:00 uur op het programma staat.

Ook voor een deel van de Racesport.nl redactie was Luca Semprini een goede bekende, een collega waar we ten allen tijde een beroep op konden doen en die we konden bellen als we iets wilden weten omtrent de ontwikkelingen binnen het Ducati Team.

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen wij Semprini’s naasten, zijn familie maar ook de Ducati familie ongelofelijk veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Handige links Monster Energy Grand Prix České republiky:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App