Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci zullen tijdens de eerstvolgende Grand Prix in Le Mans zonder het Mission Winnow logo aan de start verschijnen. Dit nieuws heeft sponsor Philip Morris International middels een official statement bekend gemaakt.

De sponsoractiviteiten van Philip Morris International aangaande de Mission Winnow sponsoring blijven de gemoederen bezighouden. Vanwege de strikte regels aangaande tabaksreclame in Frankrijk hebben Ducati en Philip Morris International doen besluiten de Mission Winnows logo’s van de twee fabrieks Ducati’s te halen tijdens de Franse Grand Prix welke van 17 t/m 19 mei aanstaande wordt verreden op het circuit van Le Mans.

Verrassend is dat door dit besluit Dovizioso en Petrucci  in Le Mans beiden van hun werkgever de mogelijkheid hebben gekregen om hun motoren te voorzien van een deels eigen design. Hoe de twee Italianen hier invulling aan zullen geven is op dit moment nog niet bekend.

De maatregel geldt vooralsnog eerst alleen voor de Franse Grand Prix, vanaf de Grand Prix in Mugello zal het Mission Winnow logo gewoon weer te zien zijn op de twee fabriek Ducati’s.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App