Vrijdagavond 4 januari vonden de opnames plaats van de eerste Racesport.nl LIVE uitzending plaats van 2019. Het thema van de uitzending: “Toekomst van de Nederlandse wegracesport”

Vrijdagavond 04 januari 2019 stond Staphorst in het teken van een groot feest, een feest met als thema ‘Help Collin de GP in’. Tijdens het VIP-gedeelte van deze avond, een avond waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de wegracecarrière van het 13-jarige Staphorster wegracetalent Colin Veijer, kreeg Racesport.nl de gelegenheid om een Racesport.nl LIVE uitzending op te nemen.

Presentator Frank Weeink ging in gesprek met Barry Veneman (Hoofd Talentontwikkeling KNMV) en Jarno Janssen (Teammanager NTS RW Racing GP). Weeink vroeg Veneman en Janssen in het bijzijn van ruim 100 genodigden het hemd van het lijf over de huidige stand van zaken en de toekomst van de Nederlandse wegracesport.

De Racesport.nl LIVE uitzending zal in de loop van week 2 te zien zijn op www.racesport.nl, het Racesport.nl You Tube kanaal en de socialmedia kanalen van de snelste en best bekeken motorsport website van Nederland.

Wilt u de voorgaande Racesport.nl LIVE uitzendingen nog eens terugkijken, dat kan via de volgende link: Racesport.nl You Tube kanaal

 


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App