De elfjarige Ricardo Brink heeft op het TT circuit van Assen met succes de officiële wegracecursus doorlopen en mag zich hierdoor dit seizoen de jongste wegracecoureur van Nederland noemen.

De jonge coureur uit IJsselmuiden heeft van de KNMV voor het komende seizoen dispensatie gekregen en kan hierdoor uit gaan komen in de KNMV Junior Cup.

Vanzelfsprekend kon de elfjarige Ricardo zijn geluk niet op na het behalen van zijn racelicentie en hij wil dan ook graag alle mensen bedanken die dit voor hem mogelijk hebben gemaakt.

"Ik ben natuurlijk heel blij dat ik geslaagd ben,maar ook het feit dat ik dit seizoen dispensatie krijg van de KNMV om in de Junior Cup te mogen starten is natuurlijk geweldig. Ik wil bij deze dan ook de KNMV bedanken voor hun medewerking. Ook ben ik veel dank verschuldigd aan de andere mensen om mij heen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, Motorsportschool Holland, Moto-Up.com, C.R.T en de vaste marshals van motorsportschool Paul en Charles. Ik kan niet wachten totdat het seizoen officieel van start gaat."

Op vrijdag 17 april zal Brink zijn eerste wedstrijd gaan rijden op het TT circuit van Assen.