Het Belgische motorblad Motrgazet maakt in haar laatste uitgave melding van het feit dat er een O.N.K. wedstrijd aan de kalender van 2003 zou zijn toegevoegd. Op 5 en 6 april zou er op het circuit van Assen een wedstrijd georganiseerd worden onder de vlag van de Motorclub Assen.

Het zou vrijwel zeker zijn, dat de 125cc, de 250cc, de supersport 600 de Superstock op het voorlopige schema voor dit evenement zouden staan. Wij juichen de extra kilometers toe, het is echter wel de vraag of iedereen wel klaar zal zijn voor een tellende wedstrijd zo vroeg in het jaar, volgens andere bronnen zouden er dan wel weer twee schrapresultaten zijn, maar die dienen in onze ogen voor echte calamiteiten of buitenlandse verplichtingen.

Wij houden je op de hoogte als er meer nieuws binnenkomt.

Naar nu blijkt zou de KNMV van niets weten over deze wedstrijd, en word ons verweten storm in een glas water te maken, niet geheel juist aangezien de bron van dit verhaal hierboven genoemd staat. Op het moment dat dit nieuws bij ons binnenkwam konden wij niemand meer van de KNMV bereiken, zoals gezegd de bron is een andere dan de duim van de redacteur en mag over het algemeen Betrouwbaar en Journalistiek heten. Wij pogen de site zo accuraat mogelijk te houden. maar 100% voorkomen van ruis, is in deze snelle motorwerld niet denkbaar ook wij blijven mensen.