#AragonGP – Fabio Quartararo heeft zaterdagochtend in Aragon de snelste tijd laten noteren tijdens de derde vrije training. De Fransman was het snelst voor Brad Binder en Jorge Navarro. Bo Bendsneyder sloot de sessie af met de negentiende rondetijd.

Zaterdagochtend om 09.00 uur begonnen de Moto3 coureurs aan hun derde vrije training van de Gran Premio Movistar de Aragón. Na de eerste dag gemist te hebben vanwege een griepaanval maakte Joan Mir het veld weer compleet waardoor er 34 coureurs aan de derde sessie van het weekend deelnamen.

Na een spannende strijd bovenaan het veld, en een groot aantal coureurs die hun snelste tijd werd ontnomen vanwege het even buiten de lijnen rijden was het uiteindelijk Fabio Quartararo die met een snelste ronde van 1’58.770 de lijst aanvoerde voor Brad Binder en Jorge Navarro.

Juanfran Guevara noteerde de vierde rondetijd gevolgd door Nicolo Bulega, Enea Bastianini, Lorenzo Dalla Porta en Gabriel Rodrigo.

Andrea Migno en Francesco Bagnaia sloten in deze sessie de top tien.

Met een snelste rondetijd van 1’59.624 sloot Livio Loi sloot de sessie af als zestiende.

Bo Bendsneyder herstelde zich goed na zijn pechvolle tweede vrije training. De Red Bull KTM Ajo coureur was al vroeg in de sessie sneller als tijdens de eerste dag, was een groot deel van de training binnen de top tien te vinden om uiteindelijk de sessie als achttiende af te sluiten.

 

Handige links Gran Premio Movistar de Aragón

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Waar te volgen op TV
Het weer in Aragon