Zondag 01 december vond in Monaco de jaarlijkse FIM Awards plaats. Tijdens een glamoureuze ceremonie werden de 2019 kampioenen uit de verschillende motorsport disciplines gehuldigd en nogmaals in het zonnetje gezet vanwege hun behaalde wereldtitels.

Tijdens de jaarlijkse FIM Awards worden coureurs uit alle disciplines uitgenodigd om hun FIM gouden medailles in ontvangst te nemen. Bij afwezigheid van zijn broer Marc wegens een recente operatie was Alex Marquez aanwezig om zijn FIM Moto2 Grand Prix-prijs in ontvangst te nemen, net als vijfvoudig FIM World Superbike kampioen Jonathan Rea en alle andere wegracecoureurs die het afgelopen seizoen in hun categorie wereldkampioen werden

De wegrace wereldkampioenen ontvingen hun medaille uit handen van niemand minder dan voormalig MotoGP en WorldSBK ster Max Biaggi.

Onderstaand een aantal foto’s van het evenement.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App