Na het uitstellen van de eerste twee FIM CEV Repsol wedstrijdweekenden in Portimâo en Valencia heeft Dorna nu ook de derde ronde van het seizoen op Circuit de Barcelona – Catalunya uit moeten stellen. Ondanks het uitstellen van de eerste drie rondes blijft racen in 2020 de prioriteit, sterker nog, de organisatie gaat er vooralsnog vanuit dat het gehele seizoen afgewerkt kan worden.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus werden de eerste twee wedstrijdweekenden van het seizoen in Portimâo en Valencia al uitgesteld. Naast deze twee weekenden is Dorna Sports nu ook genoodzaakt de derde ronde van het seizoen, welke in het weekend van 12 t/m 14 juni verreden zou worden op Circuit de Barcelona – Catalunya, tot nader orde uit te stellen.

Positief gestemd
De FIM CEV Repsol organisatie blijft positief gestemd en wil nogmaals bevestigen dat racen in 2020 nog steeds de topprioriteit is. De eerste drie wedstrijdweekenden zijn derhalve dan ook niet afgelast maar uitgesteld. De Spaanse organisatie gaat ervan uit dat in 2020 nog het volledige seizoen afgewerkt kan gaan worden, zij het later in het jaar.

Het FIM CEVR Repsol zal echter wel altijd handelen in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsadviezen van overheden en relevante gezondheidsautoriteiten.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App