Foto van de week (2024-03): Een teamfoto, maar dan net even anders

2602
rr-socia-racing
Een teamfoto, maar dan net even iets anders | foto© Damon Teerink

Racesport.nl publiceert wekelijks op woensdag een Foto van de Week. Een bijzondere ‘race’ gerelateerde foto, een foto met een speciaal verhaal of gewoon een schitterende foto welke betrekking heeft op onze prachtige sport. Deze week Damon Teerink met: Een teamfoto, maar dan net even anders.

Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden, een foto met een speciaal verhaal of gewoon een schitterende foto die een dierbare herinnering naar boven haalt. Wekelijkse kiezen we een door een Racesport.nl bezoeker ingezonden foto met daarbij het verhaal achter de foto geschreven door de inzender.Lees ook: Foto van de week: Stuur ons jouw meest bijzondere ‘race’ gerelateerde foto

Deze week Damon Teerink met: Een teamfoto, maar dan net even anders.

  • Fotograaf: Damon Teerink
  • Evenement: IDM Oschersleben (2022)
  • Waar: Motorsport Arena Oschersleben
  • Wanneer: Zaterdag 21-5-2022

Damon’s verhaal: Een teamfoto maar dan net even anders. Tijdens het IDM-raceweekend in Oschersleben werden er op de zaterdagavond teamfoto’s gemaakt van het Nederlandse RR Socia Racing Team NL. Net op het moment dat de motoren en rijders klaar staan voor de foto komt er nietsvermoedend een hond aanlopen. Je gelooft het of je gelooft het niet, de hond (een beagle) gaat midden in het beeld zitten en poseert op de best mogelijke manier. Dat leverde natuurlijk een hilarische en prachtige foto op.

Ook een Foto van de Week insturen?
Ben jij in het bezit van een dergelijke foto en vind jij het leuk om deze foto te delen met een groot publiek dan kun je deze sturen naar [email protected]. Beschrijf in het kort waarom deze foto voor jou uniek is, welke betekenis deze voor jou heeft en waarom deze in jouw ogen in aanmerking moet komen voor de Foto van de Week. Wekelijk zullen wij als Racesport.nl redactie een keuze maken uit de ingestuurde foto en deze – inclusief het verhaal –  publiceren in de genoemde rubriek.

landscapeVoorwaarden

  • De ingestuurde (landscape) foto dient een afmeting te hebben van minimaal 800 pixels breed en van een redelijke kwaliteit te zijn (portrait formaat foto’s komen niet in aanmerking).
  • Zowel (particuliere) fans als ook professionele fotografen komen in aanmerking. De ingezonden foto dient rechtenvrij te zijn. Graag de naam van de fotograaf vermelden bij de inzending. Bij een overtreding van het auteursrecht zal een eventuele claim verhaald worden op de inzender.
  • De ingezonden foto hoeft geen actuele foto te zijn. Ook in het verleden gemaakte foto’s komen in aanmerking.
  • Bij de ingezonden foto graag vermelden: De naam van de inzender, de persoon of personen op de foto en een korte tekst met daarin een uitleg waarom deze foto voor jou uniek en bijzonder is en het verhaal erachter (zie voorbeeld teksten in onderstaande archief foto’s). Uitsluitend een (losse) foto inzenden is dus niet voldoende om in aanmerking te komen voor de Foto van de Week.
  • Om in aanmerking te komen voor de Foto van de Week van de betreffende week dienen de ingestuurde foto’s uiterlijk op dinsdagmiddag 18:00 uur binnen te zijn bij de Racesport.nl redactie.

Doe jij mee, stuur dan jouw unieke foto naar [email protected]

Foto van de week (2024-01): Marc Márquez en de geweldige Repsol-Honda kleurstelling
Foto van de week (2024-02): Slecht weer tijdens 2014 editie WorldSBK Assen

Klik op de volgende link om alle in 2023 geplaatste Foto’s van de Week nogmaals te bekijken: Foto’s van de week 2023Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.