Fotoverslag 2020 OW Cup finaleraces TT Circuit Assen

147
allard-kerkhoven
Allard Kerkhoven | foto© Jan Timmerman - JTS fotografie

Zaterdag 10 oktober werden op het TT Circuit Assen de finaleraces verreden van het 2020 OW Cup seizoen. Ondanks de wisselende weersomstandigheden waren er spannende races te zien met als inzet in verschillende categorieën de 2020 titel.

De OW Cup finaleraces van het seizoen 2020 werden zaterdag verreden zonder publiek in de paddock en op de tribunes. De OW Cup organisatie had echter gezorgd voor een professionele LIVE-stream waardoor de thuisblijvers toch konden genieten van een dag geweldige motorsport.

Nadat de kampioenen bekend waren zorgden Hennie Lentink en zijn team later op de avond voor een ‘coronaproof’ kampioenshuldiging in het mediacentrum van het TT Circuit Assen. Na afloop waren organisatie, teams, coureurs en alle betrokkenen het over één ding eens; ondanks dat het een bewogen en bijzonder seizoen was met vele beperkingen kan er wederom teruggekeken worden op een geslaagd OW Cup seizoen.

Racesport.nl fotograaf Jan Timmerman was er zaterdag de gehele dag bij een maakte o.a. de onderstaande plaatjes.

 

Handige links finale races OW Cup Assen 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App