In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zag het bestuur van de Stichting Behoud Luttenbergring zich helaas genoodzaakt het 50-jarig jubileum van de Classic Race Demonstratie Luttenbergring te verzetten van 13 juni naar 26 september 2020.

Na een zeer succesvolle, maar regenachtige editie van de Classic Race Demonstratie afgelopen oktober, was er juist ingezet op een datum met een grotere kans op betere weersomstandigheden. Een mooie bijkomstigheid was dat de beoogde datum van 13 juni, precies twee weken voor de Dutch TT in Assen, ook van oudsher de datum was van de Raalte Races die de Luttenbergring zijn haast legendarische status gaven in de roemruchtige jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Tijdens deze hoogtijdagen van de Nederlandse motorsport, waarin vele Nederlandse rijders op wereldniveau actief waren, trokken soms wel 35.000 bezoekers naar Luttenberg. Voor het eerst in 1970.

Helaas zorgde de uitbraak van het coronavirus dus dat het evenement op de oorspronkelijke datum in juni geen doorgang kon vinden. Maar bestuur van de Stichting Behoud Luttenbergring ging niet bij de pakken neerzitten, en zaterdag 26 september was het alsnog zover…..en met publiek.

Fotograaf Hendrik Jan Lotterman was erbij en maakte o.a. de onderstaande foto’s voor Racesport.nl.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App