Fotoverslag KNMV Trainingsdag TT Circuit Assen

3119
knmv-asse
KNMV Trainingsdag Assen | foto© Henk Teerink

Dinsdag 04 april stond het TT Circuit Assen in het teken van de jaarlijkse KNMV Trainingsdag. Een testdag waar een groot aantal KNMV-licentiehouders en een aantal bekende wereldtoppers voor het eerst dit jaar konden kennismaken met het bekende Drente circuit.

Het was fris – heel erg koud zelfs in de ochtend – maar op een droog TT Circuit Assen konden een groot aantal wegracecoureurs naar hartenlust trainen en de nodige testkilometers maken voor aanvang van het seizoen tijdens een door de KNMV georganiseerde trainingsdag.

Naast een groot aantal coureurs zagen we o.a. de in Nederlandse dienst rijdende Stefano Manzi en Jorge Navarro in actie komen op hun Ten Kate Racing Yamaha R6 machines en reed ook de Amerikaan Garrett Gerloff op zijn Bonovo Action BMW M 1000 RR machine de nodige ronden.

De Racesport.nl fotografen Randy van Maasdijk en Henk – en Damon Teerink waren ook aanwezig een maakten de onderstaande sfeerreportage. (Voor een vergroting van de foto’s klikt u op de link in het album: 2023 KNMV Trainingsdag Assen )