Franco Morbidelli het snelst op vrijdag in Catalunya

14
franco-morbidelli
Franco Morbidelli | foto© motogp.com

Franco Morbidelli heeft vrijdag de eerste dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya als snelste MotoGP coureur afgesloten. De Petronas Yamaha SRT-coureur was na twee vrije trainingen het snelst voor Johann Zarco en Brad Binder.

Twee vrije trainingen stonden er vrijdag op Circuit de Barcelona-Catalunya op het programma voor de MotoGP coureurs. Het was Franco Morbidelli die na afloop van deze twee sessies met een snelste rondetijd van 1’39.789 de tijdlijst aanvoerde voor Johann Zarco, Brad Binder, Maverick Viñales en Takaaki Nakagami.

De zesde rondetijd tijdens deze eerste dag kwam op naam van Fabio Quartararo gevolgd door Joan Mir, Pol Espargaró, Alex Marquez en Valentino Rossi.

Racesport.nl Liveblog
Een uitgebreider verslag en meer details van deze eerste dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya is te vinden in de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App