FS-3 Racing Kawasaki in 2021 met Rory Skinner en Lee Jackson

132
rory-skinner
Rory Skinner (l) en Lee Jackson | foto© FS-3 Racing Kawasaki

Rory Skinner zal in 2021 in de kleuren van FS-3 Racing Kawasaki aan de start verschijnen in het Bennetts British Superbike Championship team. De regerend British Supersport kampioen krijgt Lee Jackson, die onlangs zijn contract met het team verlengde, als teamgenoot.

FS-3 Racing blijft in het seizoen 2021 het officiële Kawasaki team in het Bennetts British Superbike Championship, en het team heeft voor komend seizoen maar één doel en dat is het veroveren van de titel. Met heeft hiervoor het na dit seizoen aflopende contract met meervoudig podiumfinisher Lee Jackson verlengd en regerend British Supersport kampioen en de Rory Skinner aangetrokken,

Lee Jackson: “Na mijn sterkste seizoen in de British Superbike-klasse tot nu toe, was de kans om bij hetzelfde team en dezelfde crew te blijven voor 2021 een geweldige optie en iets waarvan ik wist dat ik het wou doen. Met dit pakket weet ik dat we week in, week uit kunnen meedoen voor race-overwinningen en dat is het doel voor 2021. De komst van de nieuwe Kawasaki ZX-10RR voor het raceseizoen 2021 is geweldig en nadat ik de motor onlangs voor het eerst heb gezien, ben ik nog meer opgewonden!”

Nigel Snook, FS-3 Racing Kawasaki Team eigenaar: “We hebben al een vroeg kerstcadeau ontvangen in de vorm van de nieuwste versie van de ZX-10RR. Met beperkte tests voor de start van het nieuwe seizoen zullen we de komende wintermaanden, in combinatie met de volledige ondersteuning van Kawasaki, ervoor zorgen dat we vanaf de eerste dag het meeste uit het nieuwe model kunnen halen. We zijn blij dat Lee Jackson in 2021 weer bij ons zal zijn om verder te bouwen op zijn indrukwekkende terugkeer in de Superbike-klasse dit jaar. Lee zal volgend jaar een echte kandidaat zijn voor race-overwinningen.

We zijn er altijd op gebrand om getalenteerde jonge coureurs te ondersteunen en we zijn blij om Rory Skinner voor komend seizoen in het team te mogen verwelkomen. Op zijn 19e was Rory dit jaar de jongste British Supersport kampioen. Voortbouwend op zijn ervaring in de Red Bull MotoGP Rookies Cup, het FIM Junior Moto3 World Championship en voormalig winnaar in de British Talent Cup, is Rory nu klaar om zijn vaardigheden te testen tegen enkele van de beste Superbike-rijders ter wereld.”

De openingsronde van het 2021 Bennetts British Superbike World Championship staat gepland in het weekend van 01 t/m 03 mei op het circuit van Oulton Park. Alvorens het seizoen van start gaat staan er eerst nog vier officiële testdagen gepland in april.