Gardner het snelst, Bendsneyder 19e op vrijdag op de Sachsenring

1762
remy-gardner
Remy Gardner | foto© Racesport.nl

Remy Gardner heeft vrijdag op de Sachsenring de snelste Moto2 tijd op de klok weten te zetten. De Australiër was tijdens de eerste dag van de Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland het snelst voor teamgenoot Raul Fernandez en Fabio Di Giannantonio. Bo Bendsneyder noteerde vrijdag de negentiende rondetijd van de dag.

Ook voor de Moto2 coureur zit de eerste dag van de Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland erop. Na twee vrije trainingen was het Remy Gardner die met een snelste ronde van 1’24.917 de tijdlijst aanvoerde. De huidige leider in de tussenstand van het kampioenschap was het snelst voor teamgenoot Raul Fernandez, Fabio Di Giannantonio, Sam Lowes en Xavi Vierge.

De zesde rondetijd van de dag werd gereden door Augusto Fernandez gevolgd door Simone Corsi, Marcel Schrötter, Tony Arbolino en Tom Lüthi.

Bo Bendsneyder sloot de eerste dag op het Duitse circuit af met de negentiende rondetijd achter zijn naam.

Racesport Liveblog
Voor meer informatie en details van deze en andere sessie gedurende de eerste dag van de Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland verwijzen we jullie graag naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-vrijdag.

Handige links Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter