Woensdag 01 juli is Jaimie van Sikkelerus succesvol geopereerd aan de breuken rond zijn onderbeen. In totaal zijn er twaalf schroeven geplaatst in zijn kuit- en scheenbeen. Vanaf  kan Van Sikkelerus zich focussen op zijn revalidatie en herstel.

Jaimie van Sikkelerus had zondag 21 juni een zeer vervelend moment tijdens een motorcross training, toen hij verkeerd met zijn enkel in het zand terechtkwam en deze volledig doordraaide. Dit zorgde voor breuken rond de enkel in het kuit- en scheenbeen. Op het moment dat het gebeurde zat er nog teveel vocht rond de breuken om gelijk te kunnen opereren.

Woensdag 1 juli kon Van Sikkelerus geopereerd worden. Het werd een pittige operatie, waarbij er in totaal twaalf schroeven geplaatst zijn; tien schroeven in het kuitbeen en twee schroeven in het scheenbeen. Uiteindelijk was de operatie geslaagd en dat is het belangrijkste. De komende periode zal voor “The Sikk” in het teken staan van revalideren en herstellen. Op dit moment kan er nog geen uitspraak gedaan worden, wanneer de 23-jarige coureur van het MPM Routz Racing Team zijn rentree kan maken op de motor.

Jaimie van Sikkelerus: “Ik ben blij dat ik geopereerd ben, aangezien we nu echt kunnen beginnen met de revalidatie. Het was wel pittige operatie en het is nu ook vrij pijnlijk. Maar het belangrijkste is dat de operatie geslaagd is. We gaan er nu alles aan doen wat mogelijk is om zo snel en goed mogelijk te herstellen!”

Tijdens de eerstvolgende World Supersport races in Jerez en Portimâo zal het MPM Routz Racing Team aan de start verschijnen met een vervangende coureur. De naam van deze vervanger zal op een later moment bekendgemaakt worden.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App