De wedstrijdleiding van het British Superbikes Championship heeft zaterdagmiddag een gewijzigd tijdschema bekend gemaakt voor het openingsweekend op het Donington Park Circuit. I.v.m. de slechte weersvoorspellingen wordt de eerste British Superbikes wedstrijd al op zondag verreden i.p.v. Paasmaandag.

Dit weekend wordt in Donington de openingsronde van het 2018 Bennetts British Superbike Championship verreden. De weergoden zijn het evenement vooralsnog niet heel goed gezind. Aangezien de voorspellingen voor zondag aanzienlijk beter zijn dan voor maandag tweede Paasdag (er wordt Paasmaandag sneeuw verwacht) heeft de organisatie na overleg met de teams besloten de eerste Superbike wedstrijd een dag eerder laten verrijden – deze wordt nu zondagmiddag verreden om 16:30 uur plaatselijke tijd (17:30 uur NL tijd).

In verband met deze wijziging is het programma voor zowel zondag als maandag aangepast. Een nieuw en gewijzigd tijdschema is te vinden in onderstaande link: Tijdschema en volledige uitslagen.

 

Handige links British Superbikes Donington Park- GP:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV