Het is het weekend van de gewijzigde tijdschema’s. Nadat eerder al het tijdschema van Gran Premio Michelin de Aragón werd gewijzigd is ook het tijdschema van de finaledag van het 2020 FIM World Superbike Championship in Estoril gewijzigd.

Het tijdschema in Aragon werd vrijdag aangepast vanwege de te lage temperaturen. Alle sessie op zaterdag en zondag werden een uur verschoven. Door deze verschuiving zou de MotoGP race in Aragon tegelijkertijd verreden worden met de WorldSBK Race 2 in Estoril.

Vanwege de hierdoor conflicterende TV-uitzendrechten heeft de organisatie in Estoril besloten om het tijdschema van de finaledag in Estoril te wijzigen.

Onderstaand het nieuwe tijdschema

Zondag 10-10-2020:

  • 10:00 – 10:15 uur: WorldSBK Warm up
  • 10:25 – 10:40 uur: WorldSSP Warm up
  • 10:50 – 11:05 uur: WorldSSP300 Warm up
  • 12:00 – 12:30 uur: WorldSBK Superpole race
  • 13:30 – 14:00 uur: WorldSSP300 Race 2
  • 14:45 – 15:15 uur: WorldSSP Race 2
  • 16:15 – 17:00 uur: WorldSBK Race 2

Handige links Pirelli Estoril Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App