Glenn van Straalen maakt overstap naar WorldSSP600 met MPM Routz Racing Team

213
glenn-van-straalen
Glenn van Straalen | foto© EAB Ten Kate Racing

Glenn van Straalen maakt binnen de box van EAB Ten Kate Racing de overstap naar de World Supersport 600 klasse. Tijdens de resterende races van het seizoen zal de coureur uit Hoogkarspel de plaats innemen van de geblesseerde Jaimie van Sikkelerus bij het MPM Routz Racing Team.

Het is een drukke periode voor Glenn van Straalen. De 19-jarige begon het seizoen bij EAB Ten Kate Racing in de World Supersport 300. Daarnaast rijdt hij met NIWA Racing races in de ONK en IDM Supersport 600 klasse. Nu krijgt Glenn de kans om binnen het WK ook in actie te komen in de Supersport 600 klasse.

mpm-routz-racing-team
foto© MPM Routz Racing Team

Het MPM Routz Racing Team maakt onderdeel uit van de box van EAB Ten Kate Racing. De vaste coureur Jaimie van Sikkelerus is voor de rest van het seizoen vanwege een blessure uitgeschakeld. Glenn heeft de kans gekregen om tijdens de resterende World Supersport 600 races van 2020 de plaats in te nemen op de Yamaha R6 van het MPM Routz Racing Team. De Spanjaard Victor Rodriquez neemt de WorldSSP300 plaats van Glenn in binnen EAB Ten Kate Racing.

Glenn van Straalen: “Ik ben erg blij met deze mogelijkheid om met de Yamaha R6 van het MPM Routz Racing Team de resterende World Supersport 600 races te rijden. Aangezien het team samenwerkt en de box deelt met het EAB Ten Kate Racing, blijf ik eigenlijk binnen hetzelfde team rijden als voorheen in de WorldSSP300 klasse. Ik kijk erg naar uit naar deze kans en ga er alles aan doen om goede resultaten te scoren, te beginnen volgende week op het circuit van Catalunya!”

De kalender bestaat nog uit drie evenementen, te beginnen volgend weekend (18 t/m 20 september) op het circuit van Catalunya in Spanje.

 

Handige links  Pirelli Teruel Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App