Gran Premio Liqui Moly de Teruel: Jaume Masia het snelst op vrijdag

27
jaume-masia
Jaume Masia | foto© motogp.com

Jaume Masia heeft vrijdag op Motorland Aragon de snelste rondetijd op de klok gezet tijdens de eerste dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel. De Leopard Racing Moto3 coureur was na twee vrije trainingen het snelst voor Jeremy Alcoba en Romano Fenati.

Op wederom een fris Motorland Aragon Circuit openden de Moto3 coureurs vrijdagochtend om 10:00 uur de eerste dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel, het tweede opeenvolgende Grand Prix weekend op het in het Noord-Oosten van Spanje gelegen circuit.

Het was Jaume Masia die gedurende de eerste dag een snelste ronde van 1’58.076 op de klok wist te zetten en na twee vrije trainingen de gecombineerde tijdlijst aanvoerde. Achter de met nummer 5 acterende Spanjaard was het Jeremy Alcoba die de tweede rondetijd van de dag liet noteren voor Romano Fenati, Raul Fernandez en Gabriel Rodrigo.

De zesde rondetijd van de dag kwam op naam van Darryn Binder voor Deniz Oncu, Ai Ogura, de huidige leider in de tussenstand van het kampioenschap Albert Arenas en John McPhee.

Racesport.nl Liveblog
Meer informatie en een uitgebreider verslag van deze en de andere sessie van de eerste dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel is te vinden in de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag.

Handige links Gran Premio Liqui Moly de Teruel 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App