Gran Premio Red Bull de España dit weekend LIVE te volgen op Eurosport

81
marc-marquez
Marc Marquez (93) en Franco Morbidelli (21) - Jerez 2019 | foto© Repsol media

Het MotoGP-seizoen gaat dit weekend eindelijk van weer start. Plaats van handeling voor deze eerste Grand Prix na de uitbraak van het coronavirus is het Spaanse Jerez de la Frontera. Ondanks dat de Gran Premio Red Bull de España achter gesloten deuren en zonder publiek op de tribunes wordt verreden is deze voor de Nederlandse en Belgische MotoGP fans wel live te volgen via Eurosport.

Kan Marc Marquez zijn wereldtitel verdedigen? Hij heeft de “coronapauze” gebruikt om volledig te herstellen van zijn schouderblessure. Wie zal zijn grootste uitdager zijn? Fabio Quartararo – de grote belofte in de MotoGP – wellicht? Of kan Valentino Rossi in zijn laatste seizoen bij het fabrieksteam van Yamaha nog een keer vlammen? En wat kunnen de Ducati en Suzuki coureurs?

We kunnen speculeren, maar de echte antwoorden op deze vragen worden de komende Grand Prix weekenden duidelijk, waarin de MotoGP weer helemaal terug is en, veelal live, te volgen is voor de Nederlandse en Belgische fans op Eurosport.

De Moto3-, Moto2- en uiteraard de MotoGP-races zijn zondag live te zien, maar vanaf vrijdag en zaterdag kun je al terecht bij Eurosport voor de vrije trainingen en kwalificaties. Voor racefans die helemaal niets willen missen, zijn alle sessies in Jerez met bonus streams en zonder onderbrekingen te volgen via de Eurosport Player.

Het commentaar komt ook dit seizoen  weer van Frank Weeink en Peter Bom bij de MotoGP en Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh bij de Moto2 en Moto3.

Voor een volledige programmering verwijzen we jullie graag naar het wekelijkse TV-overzicht* op deze site in de rubriek op TV of via de link ‘Waar te volgen op TV’ onderaan alle verslagen van de Gran Premio Red Bull de España.

*De Racesport.nl redactie is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen of aanpassingen in het gepubliceerde tv-overzicht. Racesport.nl plaatst enkel de meest actuele motorsport programmeringen welke ons door de desbetreffende tv-zenders op verzoek zijn toegestuurd!!

 

Handige links Gran Premio Red Bull de España 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen – (test woensdag)
Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App