Met de Europese WorldSSP titel op zak hoopt Rob Hartog in 2019 zijn debuut te maken als vaste coureur in het WK Supersport kampioenschap. De toelating om met Team Hartog – Against Cancer van start te gaan is er, de wil en de drive zijn er, echter ontbreekt er nog een klein deel van het benodigde budget: Help Rob Hartog naar het WK Supersport.

In 2017 maakte Rob Hartog zijn debuut in de mondiale World Supersport klasse, onderdeel van het World Superbike kampioenschap. Hartog reed de afgelopen twee jaar in de Europe Supersport Cup, wat onderdeel is van het WK Supersport. In 2017 miste Hartog het Europese Kampioenschap op 1 punt. Afgelopen jaar nam Hartog revanche en maakte hij het dubbel en dwars goed door Europees kampioen te worden met een voorsprong van 16 punten.

Voor 2019 wil de coureur uit het Noord-Hollandse Abbekerk met Team Hartog – Against Cancer nog verder dan ze reeds samen gekomen zijn.

Rob Hartog: “Als coureur wil je altijd doorgroeien en, ondanks de stappen die we reeds gemaakt hebben, weet ik zeker dat er nog meer in het vat zit. De ultieme uitdaging, ik denk voor iedere coureur, is het WK. Ik heb hier jarenlang van gedroomd, maar nu zijn we zo dichtbij.”

Team Hartog – Against Cancer is voor 2019 positief door de voorselectie van Dorna gekomen en heeft een aanbod liggen voor een permanente startplek in het World Supersport kampioenschap.

Deze beoogde stap gaat gepaard met een hoger budget en, ondanks dat Team Hartog de kosten relatief laag kan houden vanwege hun eigen organisatie, is men nog haastig op zoek naar het resterende budget van +/- € 25.000.

Rob Hartog: “We gaan alles geven om deze stap te realiseren, maar kunnen dat niet alleen.” We hopen daarom op uw steun te kunnen rekenen!  We hebben daarvoor een crowdfund actie opgestart. De mogelijkheden van deze actie bekijken of een donatie doen kan door op mijn naam te klikken in onderstaand Talentboek frame of via onderstaande link:
Help Rob Hartog naar het WK Supersport.”

 


Bij een donatie van € 47,- ontvang je een groen/gele H47RTOG sticker
Bij een donatie van € 147 ontvang je een groen/gele H47RTOG sticker + fanshirt
Bij een donatie van € 470,- een VIP arrangement WorldSBK weekend naar keuze voor 2 personen

Sponsoring
Voor bedrijven en instellingen die meer informatie willen over de sponsormogelijkheden, schroom niet om dan contact op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar info@robhartog.nl of door te bellen met Piet Hartog via: +31 6 5317 2666.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App