Galang Hendra Pratama heeft in Misano de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste vrije training van de WorldSSP 300 klasse. De Indonesiër was vrijdagochtend op het Misano World Circuit het snelst voor de Nederlanders Scott Deroue en Koen Meuffels.

Vrijdagochtend om 11:45 uur ging op het Misano World Circuit het licht op groen voor de WorldSSP 300 coureurs voor hun eerste vrije training van de Pirelli Riviera di Rimini Round. Maar liefst 36 coureurs kwamen er in actie tijdens deze 30 minuten durende sessie.

Met een rondetijd van 1’51.217 was het Galang Hendra Pratama die het snelst was en na afloop de lijst aanvoerde voor Scott Deroue, Koen Meuffels, Manual Gonzalez en de dit weekend voor zijn thuispubliek rijdende Italiaan Tomas Brianti.

De zesde rondetijd werd in deze eerste sessie van het weekend op de klok gezet door Daniel Valle gevolgd door Kevin Sabatucci, Omar Bonoli, Luca Bernardi en Dorren Loureiro.

Glenn van Straalen eindigde als zesentwintigste, Walid Khan als negenentwintigste, Dennis Koopman als tweeëndertigste, Ryan Vos als negenendertigste terwijl Joep Overbeeke dit weekend opnieuw niet van de partij is en af moest zien van deelname vanwege sponsorperikelen.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl

Handige links Pirelli Riviera Di Rimini Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag