Herfstshow bij Wim ter Braake Motoren

1613
wim-ter-braake-motoren

Dit jaar is er weer een Herfstshow bij ter Wim ter Braake Motoren. Van 20 t/m 23 oktober 2021 bent u van harte welkom in de showroom in het Drentse Nijeveen! Wim ter Braake Motoren heeft tijdens de Herfstshow weer fantastische acties, mooie motoren en uiteraard…. ook weer heerlijke huisgemaakte poffertjes van Mariëlle.

Demo motoren met korting
Tijdens de Herfstshow biedt Wim ter Braake Motoren verschillende demo motoren met aantrekkelijke kortingen aan. Een demo motor biedt, naast haar aantrekkelijke prijs, verschillende voordelen. Zo heeft de motor weinig kilometers gemaakt, bent u de eerste privé-eigenaar en is deze vakkundig onderhouden.

Korting op motorkleding
Iedere dag weer korting op kwalitatieve motorkleding. Hoe het werkt?
De datum bepaalt de korting. Komt u op 20 oktober dan krijgt u 20% korting. De actie loopt tot 23 oktober, maar op=op! Dus kom langs op 20, 21, 22 of 23 oktober en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

Gratis wintercheck van uw motor
Geniet u ook in de winter van een ontspannen of juist sportieve motorrit? Stap veilig uw motor op met een gratis wintercheck tijdens de Wim ter Braake Motoren Herfstshow. Eén van de monteurs controleert uw motor terwijl u geniet van heerlijke huisgemaakte poffertjes. Kom tussen 20 en 23 oktober langs om van deze actie te profiteren!

Dit en nog veel meer tijdens de 2021 editie van de Wim ter Braake Herfstshow.

  • Wanneer: 20, 21, 22 & 23 oktober
  • Hoe laat: 09.00 tot 17.00 uur
  • Waar: Wim ter Braake Motoren, Nijverheidsweg 8, 7948 NE, Nijeveen

Wim ter Braake Motoren
Wim ter Braake motoren is een jong en dynamisch bedrijf, dat al weer vanaf 1989 actief is in de motor-branche. Door korte inkoopkanalen en regelmatig nieuwe aanvoer, gewoon uit Nederland of elders uit Europa, is de prijsstelling gunstig en de kwaliteit van motoren bijzonder hoog!

Meer info: www.terbraake.nlRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter