De eerste twee ronden van het 2020 Alpe Adria International Championship konden vanwege de uitbraak van het coronavirus niet op de geplande data worden verreden, maar promotor SH Group heeft nu bekend gemaakt dat het kampioenschap in het weekend van 24 t/m 26 juli herstart zal worden op de Hongaarse Pannonia Ring.

Net als vele andere motorsport evenementen konden dit seizoen ook de eerste twee wedstrijdweekenden van het Alpe Adria International Championship geen doorgang vinden vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Promotor SH Group heeft achter de schermen echter hard gewerkt om zo snel als mogelijk de competitie te kunnen hervatten, niet zonder succes zo blijkt uit een donderdag 04 juni uitgebracht persbericht.

Zo zal er in het weekend van 24 t/m 26 juli een herstart van de competitie plaatsvinden op de Pannonia Ring in Hongarije. Naast de Hongaarse ronde zullen er dit seizoen nog een tweetal wedstrijdweekenden plaatsvinden welke verreden zullen worden in het weekend van 04 t/m 06 september op het Autodrom Grobnik (Kroatië) waarna de finaleronde zal plaatsvinden op het Circuit of Cremona (Italië) in het weekend van 16 t/m 18 oktober.

Tijdens deze drie wedstrijdweekenden zullen er voor alle categorieën een tweetal races worden verreden waarmee het Alpe Adria International Championship in 2020 zal bestaan uit totaal zes races.

Nieuwe 2020 kalender:

  • 24-26 juli: – Pannonia Ring (Hongarije)
  • 04-06 september: Autodrom Grobnik (Kroatië)
  • 16-18 oktober: Circuit of Cremona (Italië)

Inschrijvingen: www.europeanrace.com/riders-registration/
Meer informatie: alpeadria@sh-group.it

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App