De historische voetgangersbrug die in het verleden net voor de bekende Strubbenbocht stond is tijdelijk terug op het TT Circuit Assen. De brug werd afgelopen week weer opgebouwd nabij het Asser circuit als decor voor het Jumping Jack motor – en muziekspektakel.

Nabij het TT Circuit Assen wordt van 9 t/m 19 mei 2019 een groots theaterspektakel, met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder uit de 80-er jaren Jack Middelburg, genaamd Jumping Jack opgevoerd.

Speciaal hiervoor werd afgelopen week de bekende voetgangersbrug teruggeplaatst op het terrein naast de Expo Assen hal, de locatie voor het Jumping Jack motor – en muziekspektakel.

Vrijwilligers van de stichting Grand Prix Eext zetten de loopbrug afgelopen zaterdag in elkaar. De loopbrug, die destijds overbodig werd op het TT Circuit Assen, werd tot voor twee jaar gebruikt tijdens de historische GP in Eext.

Tickets Jumping Jack motor – en muziekspektakel
De organisatie kon onlangs melden dat er inmiddels 10.000 tickets verkocht zijn. Er zijn echter nog voldoende tickets en diverse arrangementen beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via de volgende link: https://jumpingjack.nu

Vragen over de kaartverkoop? Mail naar: kaartjes@buog.nl