IDM Assen: Livestream IDM Supersport 300 en 600 races

88
idm-supersport-300
IDM Supersport 300 kwalificatie - TT Circuit Assen | foto© Damon Teerink - Racing Passion Photography

Het 2020 IDM-seizoen gaat dit weekend van start op het TT Circuit Assen. Het evenement wordt vanwege de uitbraak van het coronavirus verreden achter gesloten deuren en zonder publiek op de tribunes. Maar om toch te kunnen genieten van de races, onderstaand een livestream met live beelden van de twee zaterdag te verrijden Supersport races.

Vrijdag vonden op het TT Circuit Assen de eerste vrije trainingen en enkele kwalificaties plaats van de openingsronde van het 2020 IDM-seizoen. Ook zaterdag staan er verschillende kwalificaties op het programma maar tevens een aantal races, waaronder de eerste races voor de IDM Supersport 300 en IDM Supersport 600 klasse.

  • 15:55 uur: IDM Supersport 300 race
  • 16:45 uur: IDM Superport 600 race

Op dit moment kampt de IDM organisatie met een technische storing op het TT Circuit Assen.  Zodra de problemen verholpen zijn zullen we de YouTube link opnieuw activeren!!

Beide races zijn zaterdagmiddag live te volgen via onderstaande Livestream:


Handige links IDM Assen 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App