IDM Eurospeedway  Lausitzring: Livestream zondag

56
team-streuer
Team Streuer (21) | foto© Henk Teerink

Zondag 13 september worden op de Eurospeedway Lausitz diverse wedstrijden verreden van de derde ronde van het 2020 IDM. Via onderstaande video zijn de races de gehele dag LIVE te volgen.

Het IDM is dit weekend voor de derde ronde van het seizoen te gast op de Lausitzring. De kwalificaties zitten er inmiddels op en zondag staan er diverse wedstrijden op het programma.

Wedstrijdschema zondag

  • 10:50 uur: Northern Talent Cup Race 1
  • 11:40 uur: Superbike 1000 Race 1
  • 12:25 uur: Sidecar Race 2
  • 13:55 uur: Supersport 300 Race 2
  • 14:40 uur: Supersport 600 Race 2
  • 15:30 uur: Superbike 1000 Race 2
  • 16:20 uur: Northern Talent Cup Race 2

De Livestream gaat zondagochtend om 10:35 uur van start met een korte voorbeschouwing.

De races zijn LIVE te volgen zijn via onderstaande livestream.

 

Handige links IDM Lausitzring 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App