In de spotlight: ‘Ontdek de Ierse kustlijn’ motor groepsreis van Motoerit

680
motoerit

Heb je nog geen reisplannen gemaakt voor juni? Geen probleem, Motoerit heeft de perfecte reis voor jou! Sluit je aan bij de motor groepsreis ‘Ontdek de Ierse kustlijn’ waarbij je in 13 dagen door prachtige landschappen en langs de ruige kustlijnen van Ierland rijdt. Het spectaculaire landschap gecombineerd met de humor en de gezelligheid van het Ierse volk maakt Ierland een topbestemming voor de motorrijder!
Wat maakt deze reis zo bijzonder?

  • De reis wordt begeleid door onze half-Ierse reisleider Kevin. Zijn diepgaande kennis van het land en passie voor motorrijden zorgen voor een onvergetelijke reis.
  • Je toert over de legendarische ‘Wild Atlantic Way’, een adembenemende route langs de wilde Atlantische kust die op elke bucketlist van de motorliefhebber staat. Met zijn kronkelende wegen en prachtige vergezichten is dit een hoogtepunt van de reis!
  • Het belooft een onvergetelijk avontuur te worden! Je ontdekt de prachtige natuur en de gastvrije cultuur van dit bijzondere land. En uiteraard bezoeken we ook een Ierse pub voor een pint of een traditionele Irish Whiskey en live muziek. Een reis die je nog lang bij zal blijven!

Een groepsreis van Motoerit: Wat kan ik verwachten?
Bij onze motorgroepsreizen heb je totale vrijheid. Je bepaalt zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt, want we rijden niet altijd samen. Zo beleef je je eigen avonturen, bepaal je je eigen tempo en kun je zelfs van de route afwijken als je dat wilt. Op zoek naar gezelschap, vrijheid en gemak? Kies dan voor een Motoerit motorgroepsreis. Je bent onder gelijkgestemden terwijl je toch je eigen weg gaat en avonturen beleeft.Wanneer vertrekt de reis?
De 13-daagse groepsreis ‘Ontdek de Ierse kustlijn’ vertrekt op 9 juni 2024. Goed te weten: deze reis kent een gegarandeerd vertrek!

Boeken of meer informatie?
Ben je al helemaal enthousiast geworden over deze reis naar Ierland? Bekijk de reis hier.

Op zoek naar een motor groepsreis naar een andere bestemming? Neem dan snel een kijkje bij onze andere motorgroepsreizen.

De mooiste motorreizen boek je bij Motoerit
Als je bij Motoerit boekt, ga je op reis met dé motorreisspecialist voor je reizen door Europa. Sinds 1994 zijn wij bezig met het organiseren van de mooiste motorreizen. Onze motorreizen zijn geschikt voor iedereen. Alleenreizend, met vrienden of een kleine motorclub, het kan allemaal. Laat je inspireren op de Motoerit website.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.