Van 29 september t/m 01 oktober is het British Superbike Championship te gast op het TT Circuit Assen. In het bijprogramma wordt ook de finalewedstrijd verreden van de BeNeCup. De inschrijving hiervoor is onlangs geopend.

Over minder dan twee maanden komt het fameuze British Superbike kampioenschap weer naar Nederland. Met coureurs als Shane Byrne, Leon Haslam, Josh Brookes, John Hopkins en Sylvain Guintoli is dit een van de sterkste en meest pure wegracecompetities ter wereld.

Van 29 september tot en met 1 oktober komt de British Superbike in actie op het TT Circuit Assen. Tijdens dit weekend wordt ook de finalewedstrijd van de BeNeCup verreden. De BeNeCup Supersport en Superbike rijden een gecombineerde wedstrijd waar jij je nu als coureur voor kunt inschrijven. De KNMV Wegrace en Wegrace Technisch Reglementen zijn van toepassing voor deze race.

Inschrijving voor KNMV-licentiehouders kan via Mijn KNMV, Belgische deelnemers schrijven zich in via de FMB-BMB website en geïnteresseerden uit de OW-Cup SuperCup en ProCup kunnen onderstaand inschrijfformulier gebruiken.

Inschrijfformulier SuperCup en ProCup-rijders