Isle of Man TT film ‘Tourist Trophy’ vanaf nu op TT+

3414
John McGuinness - start Senior TT 2022 | © Isle of Man TT Races

De anderhalf uur lange film ‘Tourist Trophy’ over de Isle of Man TT is vanaf nu te zien op het gratis streamingsplatform TT+. In deze film worden negenvoudig TT winnaar Peter Hickman, TT-legende John McGuinness, nieuwkomer Glenn Irwin, zijspanduo Ben- en Tom Brichall en Michael Russell gevolgd die een wel heel bijzondere prestatie probeert te leveren.

Zoals de Isle of Man TT organisatie heeft beloofd komt er veel exclusieve content naar het nieuwe streamingsplatform dat dit jaar is gelanceerd. Op TT+ zijn veel exclusieve video’s te zien met niet alleen aandacht voor de races maar ook alles wat er in de paddock en achter de schermen afspeelt.

Naast een aantal interessante videoseries is er de afgelopen tijd ook gewerkt aan een volledige film. In deze anderhalf uur durende film worden meerdere coureurs gevolgd tijdens de Isle of Man TT van 2022: Peter Hickman die momenteel de te kloppen man is en op jacht gaat naar meer TT overwinningen, 23-voudig TT-winnaar John McGuinness die zijn 100e TT start gaat maken, Glenn Irwin die voor het eerst gaat racen op het zestig kilometer lange circuit, zijspancoureurs Ben en Tom Birchall die hun ongeslagen status van de afgelopen jaren willen behouden en Michael Russell die als eerste in de geschiedenis wil proberen om alle races van alle klassen uit te rijden.

De film is te zien op het gratis platform TT+, alleen een registratie is vereist.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter