Ivan Ortola wint, Collin Veijer elfde op zondag in Aragon

492
red-bull-motogp-rookies
Red Bull MotoGP Rookies Cup race Aragon | foto© Red Bull Content Pool

Ivan Ortola heeft zondagmiddag op Motorland Aragon de tweede Red Bull MotoGP Rookies Cup race van het weekend gewonnen. Ortola was in deze laatste race van het seizoen het snelst voor Daniel Holgado en David Alonso. Collin Veijer eindigde als elfde.

Het 2021 Red Bull MotoGP seizoen zit erop. Zondagmiddag werd op het Motorland Aragon de laatste wedstrijd van het seizoen verreden, een wedstrijd die na een spannende strijd werd gewonnen door Ivan Ortola voor Daniel Holgado, David Alonso, David Munoz en Daniel Munoz.

Collin Veijer eindigde in deze laatste race van het seizoen als elfde. De 16-jarige Staphorster sloot daarmee een moeilijk tweede deel van het seizoen in de Cup af, dit na een aantal persoonlijke omstandigheden die betere resultaten in de weg stonden en waardoor hij niet zijn ware potentieel kon laten zien zoals in het eerste deel van het seizoen.

Later op de dag krijgen de Red Bull MotoGP Rookies Cup coureurs te horen of men ook komend seizoen weer tot het selecte gezelschap behoort dat in 2022 uit mag komen in de jonge talenten competitie in het bijprogramma van het MotoGP wereldkampioenschap.

Racesport.nl Liveblog
Voor meer details van de sessies tijdens deze derde en afsluitende dag van de Gran Premio Tissot de Aragon verwijzen wij jullie naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag.Handige links Gran Premio TISSOT de Aragón:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagRacesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter