Jasper Iwema is, naast zijn activiteit in de winter als IJsspeedway coureur, als teammanager verbonden aan het Pearle Gebben Racing Team. In een periode waarin, vanwege de uitbraak van het coronavirus, geen races zijn heeft de voormalig Grand Prix coureur een nieuwe competitievorm bedacht voor zijn rijders: A Blind Drawing Challenge. In onderstaande video gaan Ruben Bijman en Dion Otten de strijd met elkaar aan.

In deze speciale video genaamd de Iwema challenge gaan Jasper Iwema met Ruben Bijman en Dion Otten op bezoek bij sponsor Pearle Opticiens. Nadat het tweetal eerst een ogentest ondergaat in de winkel, teamgenoot Jef van Calster thuis vanuit België het drietal toespreekt via een online-verbinding is het vervolgens tijd voor de challenge.

Het tweetal wordt gevraagd een blinddoek voor te doen en vervolgens blind het Duitse Hockenheimring circuit te tekenen. Degene met het beste exemplaar van het circuit wordt uitgeroepen tot winnaar van de eerste editie van de acht edities tellende Iwema Challenge.

Wie de winnaar wordt is te zien in onderstaande video, wat we wel alvast kunnen verklappen is dat het hilarische beelden heeft opgeleverd.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App