Het nieuwe Montevideo III concept is dé innovatieve motorjas van iXS. De jas is reeds voor aanvang van het 2018 motor seizoen uitgeroepen tot de winnaar van een Red Dot award in de categorie “Travel”.

Het Montevideo III concept is ontwikkeld door iXS, de Zwitserse fabrikant van vernieuwende en kwalitatieve motorkleding. De Montevideo III is leverbaar in diverse varianten met hoogwaardige en technische details waarbij betrouwbaarheid, dynamiek en veelzijdigheid de speerpunten zijn.

De Red Dot organisatie rijkt jaarlijks awards uit voor vernieuwende high end designs. De internationale jury deelt alleen dit gewilde keurmerk uit aan producten die zichzelf onderscheiden van de concurrentie vanwege een uitmuntend ontwerp met oog voor details.

De Montevideo III product range biedt bijna elk type rijder een goede keuze, van Adventure, Touring tot dagelijks gebruikt voor woon & werk verkeer. De functionele aspecten bieden de mogelijkheid voor diverse toepassingen en onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Middels efficiënte ventilatie systemen in combinatie met ademende textielstoffen wat zorgt de Montevideo III voor een optimale lucht circulatie gedurende warm weer. Een waterdichte membraam houdt de jas droog en de binnenjas beschermt tegen de kou bij slechter weer.

De textiel jassen en broeken zijn slijtvast en gemaakt met lederen verstevigingen om te voldoen aan de behoeften van toer liefhebbers. Robuuste, sterke protectoren van de nieuw ontwikkelde RS-1000-concept zijn toegepast op de Adventure jas om meer bescherming te bieden aan de off-road rijder onder extremere omstandigheden.

De nieuwe Montevideo III lijn zal vanaf de lente leverbaar zijn, voor een dealer bij u in de buurt kunt u kijken op: http://moto.ixs.com/en/store-locator