Jaylen Korporaal in 2024 met ondersteuning van ADR Racing in FIM MiniGP series

1720
jaylen-korporaal
Jaylen Korporaal (m) | foto© ADR Racing

Jaylen Korporaal, het jonge Nederlandse wegrace talent dat uitkomt in de FIM MiniGP series (Ohvale 190 categorie), zal tijdens het seizoen 2024 worden ondersteund door ADR Racing. Dit nieuws hebben beide partijen middels een officieel persbericht wereldkundig gemaakt.

De ambities van ADR Racing – het team dat in 2024 met Rick Kooistra aan de start verschijnt in de Dutch Supersport klasse van het IDC – en Jaylen Korporaal sluiten naadloos op elkaar aan. Voldoende redenen om voor komend seizoen een samenwerking aan te gaan en samen het
het hoogst haalbare uit de motorsport carrière van het jonge wegracetalent te halen.

Jaylen Korporaal
Jaylen Korporaal is 13 jaar en rijdt sinds jaar en dag met de Ohvale en daarvoor de minibike. Op de Ohvale maakt Korporaal hele grote stappen, zo heeft de jonge coureur uit Rotterdam al meerdere overwinningen en vele podiumplaatsen behaald in de 160cc klasse! Volgend seizoen staat hij met een nieuwe Ohvale 190cc met liefst 24 pk aan de start!
Korporaal rijdt zijn MiniGP races in Italië met volle startvelden van 40 coureurs! Startvelden die we in Nederland helaas niet meer zien, maar die wel nodig zijn om te leren en door te stromen naar b.v. de Red Bull MotoGP Rookies Cup. De MiniGP series zijn een onderdeel van het door Dorna opgezette #RoadToMotoGP project.

ADR Racing verwelkomt Korporaal in het team en beide partijen zien uit naar een prettige samenwerking. ADR Racing zal het netwerk benutten om Korporaal te ondersteunen en verder te brengen in de sport!

Voor meer info:  www.jaylenkorporaal.nl en www.adrracing.nl Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.