Je gaat op vakantie en neemt mee…de extra dikke KICXSTART VAKANTIESPECIAL 2022!

581

Vergeet de Linda, hij is er weer, de enige echte KicXstart Vakantie Special! Een extra dikke special in het teken van reizen en avontuur, boordevol reportages, reisverhalen, tips & tricks, tests en alles wat een (motor)vakantie zo boeiend maakt. Ideaal tijdens de dode spelmomenten langs het zwembad of om je neus te drukken voor de afwas.

In de Vakantie Special 2022 onder andere:

Circuito Del Lario
We trokken een MV Superveloce uit de garage voor een rit richting Italië, of beter het oude ‘Circuito del Lario’ langs het Comomeer.

Mini of Maxi?
We gaan op vakantie en nemen mee: een Honda Monkey en een BMW R 1250 GS Adventure. Wil je survival of toch liever all inclusive?

Terug naar Oekraïne
Peter Muurman reisde op z’n Ducati 998 eerder al eens naar Oekraïne, hij neemt ons mee terug naar een land dat destijds nog bouwde aan een nieuw bestaan…

Energica Experia
We reden op een BMWS R 1250 GS naar de Dolomieten om kennis te maken met deze eerste échte elektrische Adventure.

De 9 mooiste van Travelwith_Sab
Als Travelwith_Sab reist Sabrina de Wit al jaren langs de mooiste plekjes van Europa op haar Ducati 959, ze deelt in deze Vakantie Special haar 9 mooiste bestemmingen.

Yamaha Ténéré 700 World Raid
De wereld aan je noppen met deze ruige versie van de Ténéré 700. Grotere tank, langere veerwegen …nu nog een jaarabonnement op de veerboot naar Marokko!

Laagvliegen naar Zwitserland
Race-alien Annemiek fastened her seatbelts voor een retourtje Zwitserland aan boord van de gloednieuwe Kawasaki H2 SX SE.

De grote KicXstart rugzakkentest
Wat neem je mee als je op reis gaat, of beter nog: waar stop je het in? Wij testen de 13 populairste rugzakken!

Dit en nog veel, veel meer, nu in de winkel of te bestellen via https://kicxstart.nl/product/juli-2022/