Wil jij komend seizoen betaalbaar racen met volle startvelden, op hoog niveau tijdens de mooiste evenementen, schrijf je dan in voor de KTM RC Cup. Onderstaand de prijzen en de voorwaarden.

Ready to Race
Prijs raceklare KTM RC390 met alle speciale onderdelen: € 6390,– exclusief BTW (€ 7332,– inclusief). Dit is inclusief KTM-milieumat, voor- en achterbok en een Motorex-smeermiddelenpakket. De orginele straatonderdelen worden bijgeleverd.

Er is een beperkt aantal gebruikte, raceklare cupracers bij KTM te koop voor € 3750,–. Dit is inclusief het Motorex-smeermiddelenpakket en KTM Powerwearpakket voor de rijder en de helper.

Raceoverall: komend seizoen vrije keuze qua merk, de globale kleurstelling is voorgeschreven. Er blijft ook een aanbieding van Damen Leathers: een op maat gemaakt pak voor € 600,– (excl. BTW) bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte cupracer.

Technische ondersteuning en onderdelenvoorziening aanwezig tijdens raceweekends. Drie leenmotoren beschikbaar voor het geval je eigen motor na een val te zwaar beschadigd is.

Hospitality truck voor zowel rijderbriefings als de mogelijkheid om er te eten & drinken (kosten € 35,– per weekend). Ook te gebruiken voor ontvangstruimte persoonlijke sponsors.

Elk evenement heeft twee kwalificaties en 1 of 2 races, daar waar mogelijk een extra vrije training. Leeftijd vanaf 13 jaar, geen bovengrens.

Inschrijfgeld € 2250,– voor het hele seizoen
Inclusief KNMV coaching.

Samenwerking
De KTM RC 390 Cup zal in 2017 een samenwerking aan gaan met de Duitse ADAC Juniorcup, dit om de volle startvelden te behouden en een mooie kalender te kunnen presenteren.

2017 Kalender KTM RC390 Cup

  • 01 april: TT Circuit Assen – KNMV voorjaarstraining
  • 28-30 april: TT Circuit Assen – WorldSBK
  • 19-21 mei:  Oschersleben – German Speedweek
  • 17-18 juni:  Lelystad – KNMV Experience Day
  • 30 juni – 02 juli:  Sachsenring – MotoGP weekend
  • 04-06 augustus: Brno – MotoGP weekend
  • 11-14 augustus: Red Bull Ring – MotoGP weekend
  • 29 sept – 02 okt.: TT Circuit Assen – British Superbikes
  • 13-15 oktober Brands Hatch: – KTM World Final

Aanmelden uiterlijk 27 februari i.v.m. te behalen licentie (KNMV RC Cup – licentie)

Voor meer info kunt u een mail sturen naar: [email protected]